Cestovni transport je najzastupljeniji način transporta robe ili tereta na našem području. Možemo ponuditi prijevoz za svaku vrstu robe kako unutar Bosne i Hercegovine, tako i u me?unarodnom transportu. Sara?ujemo sa velikim brojem domaćih i inostranih partnera što nam omogućava da osiguramo brzu i efikasnu isporuku vaše pošiljke na bilo koju adresu u Evropi.

CESTOVNI PUNI UTOVAR (FTL)

Kod usluge cestovnog prijevoza punih utovara obećavamo maksimalnu tačnost u hitnom prijevozu kompletnih pošiljaka unutar Europe. Organizujemo hitne prijevoze i pravovremene isporuke, kao i niz prilago?enih rješenja s posebnim zahtjevima.

CESTOVNI ZBIRNI UTOVAR (LTL)

Kada klijent želi transport manje pošiljke robe, koji ne zauzimaju cijeli kontejner ili utovarni prostor kamiona, Express Courier nudi uslugu zbirnog transporta. Na ovaj način se izbjegava uvoz ili izvoz robe u količini većoj od realno potrebne i umanjuju troškovi skladištenja i logistike.

Sve Vaše pošiljke možete pratiti na www.ups.com i saznati trenutni status pošiljke. Tu i druge informacije vezane za Vašu pošiljku možete saznati i pozivom našeg korisničkog servisa na broj +387 33 788 160 ili putem forme: